Klantcase Chefs to go X Kitchen Bar Danel: stabiliteit in een bruisend restaurant
Kitchen Bar Danel: een culinaire hotspot in TivoliVredenburg
In het hart van Utrecht, onder het dak van het iconische TivoliVredenburg, vindt je Kitchen Bar Danel. Met 150 zitplaatsen, een sfeervol terras en een divers team van ruim 35 medewerkers is Danel dé plek waar concertgasten en passanten genieten van gerechten. Keer op keer proberen we de menukaart te vernieuwen met verrassende, veelal vegetarische, gerechten. Duurzaamheid staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Naast het restaurant beschikt Danel over een aparte ruimte voor zakelijke evenementen, feestjes en private dining, wat het tot een veelzijdige en bruisende ontmoetingsplek maakt.

TivoliVredenburg: een stukje Utrechtse geschiedenis
Als uniek poppodium én restaurantlocatie vormt TivoliVredenburg een belangrijk onderdeel van Utrecht. Elisa Schiebergen, bedrijfsmanager van Kitchen Bar Danel, legt uit: “We zijn onderdeel van een gebouw met zoveel historie en energie. Dat geeft ons een geweldige vibe, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Voor een locatie als deze moet alles soepel lopen, vooral in de keuken.”
De Uitdaging: leegloop in het keukenteam
Na negen jaar stond Kitchen Bar Danel stevig op de kaart, maar begin dit jaar stuitte Elisa op een nieuwe uitdaging: een groot deel van het keukenteam viel weg. “Het contact met Chefs to go was er al, maar toen ik de leegloop zag aankomen, heb ik direct contact opgenomen met Pascal Elout. Zonder een goed keukenteam kun je niet draaien, dus we moesten snel schakelen.”
Chefs to go: de oplossing voor personeelsproblemen
Chefs to go bracht direct de oplossing. Elisa: “Na mijn telefoontje kwam Pascal meteen langs om de situatie te bespreken. Hij begreep onze behoefte aan een chef-kok én zelfstandig werkende koks die niet alleen ervaren zijn, maar ook regelmatig terugkomen. Dat voorkomt dat er te veel wisselende gezichten op de werkvloer zijn.”
Dankzij het brede netwerk van Chefs to go werden de gaten in het rooster snel gevuld. “Wat ik vooral waardeer, is hoe goed er geluisterd werd naar onze specifieke wensen. Het is fijn om te merken dat er écht meegedacht wordt.”

Samen bouwen: Kitchen Bar Danel X Chefs to go
Chefs to go bracht direct de oplossing. Elisa: “Na mijn telefoontje kwam Pascal meteen langs om de situatie te bespreken. Hij begreep onze behoefte aan een chef-kok én zelfstandig werkende koks die niet alleen ervaren zijn, maar ook regelmatig terugkomen. Dat voorkomt dat er te veel wisselende gezichten op de werkvloer zijn.”
Dankzij het brede netwerk van Chefs to go werden de gaten in het rooster snel gevuld. “Wat ik vooral waardeer, is hoe goed er geluisterd werd naar onze specifieke wensen. Het is fijn om te merken dat er écht meegedacht wordt.”
Een succesvolle samenwerking
Dankzij Chefs to go heeft Kitchen Bar Danel de continuïteit in de keuken kunnen waarborgen, terwijl het restaurant zich blijft focussen op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor haar gasten. Elisa: “De samenwerking voelt als een verlengstuk van ons team. Ik zou Chefs to go zeker aanraden aan andere horecabedrijven vanwege hun snelle schakelen, persoonlijke aanpak en professionele expertise.”
Benieuwd hoe Chefs to go jouw keukenteam kan ondersteunen?
Of je nu een zelfstandig werkend kok, sous-chef of chef-kok zoekt, Chefs to go is jouw partner in de horeca. We doen het voor elkaar, met elkaar!
We doen het voor elkaar, met elkaar!