OVER ONS - Team

Wij zijn Chefs to go

Jeroen Romanesko en Pascal Elout. Twee chefs met een grote passie voor eten. Beiden druk met werk, ons gezin en ons sociale leven. We hebben elkaar leren kennen bij Restaurant De Nederlanden, waar we een tijd hebben samengewerkt. Vanuit die achtergrond in de professionele keuken zijn we bevriend geraakt én hebben we Chefs to go opgericht. 

Onze ervaring, die wij hebben opgedaan in de mooiste sterrenzaken van Nederland en als horecaondernemer (oprichter van restaurant Bistro de Smaakboutique), willen we nu ook delen met horecaondernemend Nederland.

We denken in mogelijkheden en oplossingen. Regelmatig horen we om ons heen dat horecazaken moeite hebben met het vinden van personeel. Horecaondernemers krijgen de roosters in de keuken niet dicht. Dit heeft grote gevolgen, dat weten wij als geen ander. Geen personeel = geen volledig aantal gasten kunnen draaien. En dat willen we niet!

Wij zijn ondernemers die voor- en met elkaar willen werken. Want samen krijg je nu eenmaal meer voor elkaar dan alleen.

Jeroen Romanesko

Pascal Elout

Cookieverklaring.

Door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookieverklaring.