Vesting Hotel Naarden

Vesting Hotel Naarden bespaart tijd, geld en personeel door Chefs to go

Het is alweer vijf jaar geleden dat Wachter Müller, samen met zijn vrouw Tessa, Vesting Hotel Naarden overnam. Beiden hebben zij gestudeerd aan de Hotel Management School in Leeuwarden, waarna ze verschillende marketingfuncties in de hotellerie vervulden. Totdat het pand in de Raadhuisstraat in Naarden te koop kwam te staan. Wachter: “Hotel is altijd mijn focus geweest, daarom besloten we het pand met veertien kamers te kopen.” Maar niet alleen dat. Ook namen zij het bijbehorende restaurant over. En omdat zij hierbij tegen een aantal uitdagingen aanliepen, schakelden zij de hulp van Chefs to go in. Benieuwd hoe wij geholpen hebben op het gebied van personeel? Lees het hier.

Snel een compleet nieuw keukenteam

“Naast het idee om het concept van het restaurant aan te passen, hadden we ook te maken met een wisselende keukenbezetting”, vertelt Wachter. “Dat is geen ideale situatie, omdat je natuurlijk altijd een goede kok in de keuken wil hebben staan. Wij zochten daarom een partij die meedenkt over het geheel. Denk aan het opstellen van de menukaart plus calculaties en de inkoop. Het totale concept dus. Iemand die ons kwalitatieve ontzorging kan bieden. Ik heb toen de mannen van De Nederlanden gebeld en hen verteld dat ik gedoe had met het vinden van koks. Die wezen mij toen op Jeroen, van Chefs to go. Ze vertelden dat hij goed kan koken én een ster is in organiseren. En het grappige is, precies vier jaar geleden had ik een afspraak met Jeroen en een maand later had ik een compleet nieuw team in de keuken staan! Met allemaal jongens die topkwaliteit leveren.”

Chefs to go ontzorgt

Op welke gebieden Chefs to go Wachter ontzorgt? “Voornamelijk op het gebied van personeel, maar ook op het gebied van producten. Het komt namelijk weleens voor dat er een periode minder koks beschikbaar zijn of we drukke weken hebben. Chefs to go levert ons dan sauzen en soepen. Dat bespaart ons tijd en mankracht, waar we op dat moment niet over beschikken. Men schrikt dan nog weleens van kant en klare producten, maar ik kan je verzekeren; dit wordt gemaakt door twee topchefs”, vertelt Wachter. Maar niet alleen dat. “Ook helpt Chefs to go bij het veranderen van het concept, brengen ze structuur aan en ondersteunen ons bij het opstellen van de menukaart en de bijbehorende calculaties.”

Continuïteit en kwaliteit

Wachter is dan ook erg tevreden over de samenwerking: “Ze brengen continuïteit, leveren uitstekende koks en producten en denken goed mee over de menukaart en het concept. Ze hebben kennis van zaken, een groot netwerk en veel ervaring. Ook als je een acuut probleem hebt, lossen zij het direct op. Is er morgen bijvoorbeeld een gat in het rooster? Chefs to go lost het op. Door hen kunnen wij elke dag doordraaien.”

Raad je Chefs to go ook aan anderen aan? “Zeker. Met Chefs to go haal je kwaliteit en een actief meedenkende partij in huis. Zij bieden een totaaloplossing. Mocht daarnaast de drukte in je zaak toenemen? Heb je binnen één dag sauzen, soepen en andere versbereide maaltijden in huis”, besluit Wachter.

Wil jij ook ontzorgd worden op het gebied van personeel? Zodat je tijd, geld en personeel bespaart? Dankzij onze jarenlange ervaring bij diverse sterrenzaken hebben wij een groot netwerk binnen de horecabranche opgebouwd. Dit netwerk zetten wij graag in om jouw restaurant, brasserie of hotelketen verder te helpen.

Wil je weten hoe Chefs to go jouw restaurant kan ondersteunen met culinaire kennis en expertise? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Cookieverklaring.

Door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookieverklaring.